DE CLUB VAN 100

Beste MUNCH bezoekers,

Helaas en met pijn in ons hart… daar waar 8 weken geleden weer een beetje hoop was ontstaan konden wij als club weer beetje bij beetje opkrabbelen. Echter voor nu moeten wij met heel veel tegenzin besluiten om tóch weer tijdelijk de deuren te sluiten. De regels en toezicht zijn dusdanig verscherpt dat wij jullie als gasten niet kunnen vermaken op een manier zoals wij dat graag zouden willen, weliswaar in een veilige omgeving. Uiteraard heerst voornamelijk het gevoel van machteloosheid en teleurstelling… maar er is helaas een strijd en machtsvertoon over ons heen gekomen waar wij het niet van kunnen winnen. Voor ons zal er een zeer onzekere en zware tijd aanbreken de aankomende periode, maar hopelijk duurt het niet te lang…
We zijn dankbaar voor alle complimenten die we vanuit jullie hebben mogen ontvangen over het veilige gevoel van uitgaan, hier hebben we ook onze stinkende best voor gedaan.

Voor iedereen die kaarten heeft gekocht voor aankomende edities van Metz The Real House Event of SUPER RICH KIDS, jullie krijgen allemaal automatisch een refund, het geld kunnen jullie binnen twee weken retour verwachten. Jullie hoeven ons hier niet voor te contacten.

Hopelijk tot snel! -X- team MUNCH!

MUNCH
We hebben opnieuw iedere vrijdag weten te claimen in de dikste hotspot van Rotterdam: MUNCH. Dus dik geluid, een licht show, de vibe, you name it… dit zijn de ingrediënten die alvast aanwezig zijn en natuurlijk doen wij er nog een schepje bovenop. De club is ingericht om de juiste afstanden te bewaren, we houden iedereen graag gezond en we zijn ook verantwoord. Toegangskaarten tot “De Club van 100″ worden per tweetal (40 euro ex fee) of drietal (60 euro ex fee) aangeboden en dan ben jij + je vrienden officieel lid van onze unieke club. Leuk! Tot een vrijdag in september dus! Deuren open om 22.00 uur en we gaan door tot 02.00 uur, zodat je de volgende dag gewoon weer lekker fris bent op de zaterdag!