vrijdag 26 november 2021 | 19:00 - 23:55

METZ “IS THE RHYTHM”

 

Ha METZ’ers,

METZ ”IS THE RHYTHM” is geboren en getogen vanuit een warm gevoel wat we hebben overgehouden aan de afgelopen edities met Metz Sounds Better With You. Een club avond op de vrijdag in MUNCH Rotterdam, ook in de maand november nog present!

Iedere vrijdag is METZ een gezonde dosis positiviteit, saamhorigheid en dit alles in de juiste setting en intimiteit. Oké, er zijn restricties, maar we kunnen toch 500 Metzers verwelkomen tijdens deze avond, dus gewoon een stapavond zoals het hoort.

Dit wordt hét exclusieve en dé echte clubavond dat het echte METZ gevoel terug gaat brengen met de beste dj’s, de fijnste muziek en natuurlijk weer de beleving zoals jullie dat willen en bij ons gewend zijn.

Een gezellige avond uit ver weg? Nee, het is dichterbij dan ooit en we gaan het ook gewoon doen, met de leukste mensen om je heen en een lekkere avond uit, we snakken er naar en we gaan het ook verdomd goed aanpakken. Wij kiezen deze avond voor kwaliteit en kwantiteit. Maximaal 3 dj’s van hoog niveau voor de juiste METZ sound, langere sets voor een compleet ‘verhaal’.

We beginnen om 19.00 uur en we gaan door tot 00.00 uur, lekker de volgende dag dus weer helemaal fris. Tot vrijdag in november te Munch, Rotterdam!