zaterdag 18 mei 2024 | 19:00 - 01:00

METZ ON THE BEACH PINKSTEREDITIE

ROOG | ERICK E | CHRIS ROX | DIVINE | JILL KLEINJAN | HOSTED BY MC ROGA

Zet je schrap voor een onvergetelijke Pinkstereditie van Metz On The Beach op zaterdag 18 mei. Tijdens deze lentedag vieren we samen met de Metz Family onze liefde voor house én gezelligheid. We strijken neer aan het strand bij Beachclub Royal voor een dag gevuld met zon, zee en heerlijke beats.

Dit jaar hebben we een line-up samengesteld die gegarandeerd de perfecte vibe creëert, van zonsondergang tot in de late uurtjes. Met trots presenteren we:
Roog
Erick E
Chris Rox
Divine
Jill Kleinjan
MC Roga

Verwacht een mix van diepe, soulvolle houseklanken en energieke beats die perfect samenvloeien met het ruisen van de golven en de zonnestralen van de lente. Het is de ideale setting om te ontspannen, te dansen, en te genieten van de beste housemuziek, gebracht door top DJ’s.

Beachclub Royal, gelegen in de prachtige omgeving van Hoek van Holland, biedt het perfecte decor voor deze speciale Pinkstereditie. Met haar uitstekende faciliteiten en adembenemende uitzicht op zee, vormt het de ideale locatie om samen met de Metz Family onvergetelijke herinneringen te creëren. Het is de plek waar muziek, vriendschap, en goede vibes samenkomen.

Tickets voor dit exclusieve evenement zijn nu beschikbaar, maar wacht niet te lang. Vorige edities waren snel uitverkocht en ook deze keer verwachten we een grote belangstelling. Zorg dat je erbij bent en beleef samen met ons een dag die je niet snel zult vergeten.

METZ Family, we zien elkaar op 18 mei bij Beachclub Royal voor de Pinkstereditie van Metz On The Beach!

Metz sounds better with you!

-X- METZ THE REAL HOUSE EVENT