SCROLL

EVENTS
Geen evenementen gevonden!
ABOUT

‘Metz is a feeling’ en dat heeft natuurlijk een keiharde reden. Los van het feit dat Metz al jaren een vaste waarde is in de clubscene, is het een groot begrip in Rotterdam en omstreken voor jong en oud. Kunnen we nog zonder Metz? Nee, dit concept kun je simpelweg niet meer omheen. Iedereen is ooit weleens op ‘een Metz’ geweest. Dikke locaties, gedurfde line-ups en van hot naar her en altijd oog voor detail in de afwerking van het evenement. Want of het nu gaat om een clubavond in MUNCH, een groot beach festival op het strand van Hoek van Holland, een productie in de Grote -of Sint Laurenskerk te Rotterdam of een bootfeest over de Maas met NYE: het draait altijd om kwaliteit en kwantiteit.

Zo stond Metz ook in andere prachtige iconische locaties zoals het World Trade Centre, Cruise Terminal Rotterdam, Het Maasgebouw bij Stadion De Kuip en De Doelen. Maar ook festivals zochten naar de vibe die Metz áltijd met zich meebrengt: Dagvlinder Festival, Dance Valley en Ultrasonic ‘mochten’ een area hosten van Metz.

Artiesten van hoog (intern) nationaal niveau passeerden al de revue. Franky Rizardo, Benny Rodrigues, Luuk van Dijk, Michel de Hey en vaste residents zoals Roog, Erick E, Funkerman en La Fuente zijn graag geziene gasten. Internationaal mocht Metz al artiesten ontvangen zoals Sam Divine, Low Steppa, Sonny Fodera, Riva Starr, RAE, Todd Terry, Prok & Fitch en RAE. Dit alles met het oog op de ‘real house sound’ en de vaste kern enthousiaste bezoekers maken van Metz een succes concept wat nog steeds doorgroeit.

METZ zoekt naar nieuwe ambassadeurs!

Wil je ambassadeur worden van het langstlopende concept van Rotterdam, METZ “The Real House Event“?
Vul dan hieronder al je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

CONTACT