FAQ

Veelgestelde vragen

Wanneer een evenement niet door kan gaan ontvang je je ticketprijs ex fee terug op je rekening. Per evenement verschilt het of je je tickets kan behouden, hier ontvangen de kaartkopers bericht over.

Wij adviseren je om even je spam te checken, de tickets belanden vaak hier. Mocht je ticket hier ook niet te vinden zijn dan kun je ons een mail sturen op info@footclubevents.nl, dan kijken wij het voor je na!

Nadat je de tickets via de ticketshop hebt besteld ontvang je een bevestigingsmail met daarin een knop om de tickets te personaliseren. Op de personalisatiepagina dien je de gegevens in te vullen van iedere bezoeker die het evenement zal bezoeken op je bestelling.

Nadat alle tickets binnen de bestelling op naam zijn gezet kun je jouw order afronden door op “finalize order” te klikken. Je kunt de order hierna direct downloaden en jouw tickets worden per e-mail verzonden.

Let op: Tijdens de personalisatie moeten alle tickets gepersonaliseerd zijn met een uniek e-mailadres en mobiel nummer (indien hierom gevraagd wordt). Je dient dus voor ieder persoon een ander e-mailadres en telefoonnummer in te voeren.

Voor meer informatie over de tickets personalisatie klik hier https://support.cmtickets.com/

Ja wij volgen de regels. Iedereen die het event bezoekt, en de regels van testen voor toegang zijn nog van kracht, moet in het bezit zijn van een geldig coronatoegangsbewijs mist je nog niet (volledig) gevaccineerd bent. Kijk voor meer informatie over het testbeleid op de website van de Rijksoverheid. Let op! Vanaf 1 juli kan een herstelbewijs ook gebruikt worden om een coronatoegangsbewijs aan te maken in de CoronaCheck-app. Kijk voor informatie over het verkrijgen van een geldig coronatoegangsbewijs op de website van de Rijksoverheid.

Er zijn meer dan 95 locaties waar je kan laten testen voor toegang. Regelmatig worden nieuwe testlocaties geopend. Bij het maken van een afspraak zie je de locaties die het dichtsbij jou in de buurt zijn.

Mocht je vraag hier niet tussen staan kan je altijd contact met ons opzoeken via het contact formulier. Wij zullen ons best doen om al jouw vragen te beantwoorden.